Uw teksten

Laten we eerlijk zijn: u hebt wel wat beters te doen dan teksten schrijven.

U moet een bedrijf/school/organisatie draaiende houden, dag in dag uit. U moet zorg dragen voor uw klanten, kinderen of patiënten, u moet uw doelstellingen halen en ondertussen ook nog de concurrentie het nakijken geven. Dan is een inspirerende blog bijhouden, regelmatig catchy mailings rondsturen of uw social media-profielen uit de digitale middeleeuwen houden wel het laatste van uw zorgen.

Geen paniek. Ik begrijp u.
En wat meer is, ik help u graag bij al deze zaken:

  • Webteksten – blogs – persteksten – interne nota’s – brochures

Wat voor teksten u ook nodig hebt, geef een schreeuw en ik schrijf ze voor u. Transparant en aantrekkelijk, verrassend en wervend. Want u wilt niet gewoon wat woorden op papier, u wilt meetbare resultaten. Meer klanten, volgers, kopers: dat is wat goede teksten voor u doen.
En die kunt u van mij krijgen. Ik ben slechts een digitale schreeuw van u verwijderd.

  • Storytelling

Elk bedrijf heeft een verhaal. En elk verhaal is de moeite van het beluisteren waard. Het is alleen zaak om het zó goed verteld te krijgen, dat het publiek niet geeuwend wegzapt. Dat het luistert en blijft luisteren. Dat de verteller zijn lezers op sleeptouw neemt en hen niet meer los laat.
Met meer dan 30 boeken voor kinderen en volwassenen op de teller, heeft storytelling voor mij geen geheimen meer. U vertelt mij uw verhaal, ik schrijf het voor u neer. Zo spannend, dat u er zelf van opkijkt.

  • Redactie- en correctiewerk

Niets beschamender dan een tekst naar enkele duizenden abonnees versturen, om even later tot de vaststelling te komen dat je een kanjer van een spelfout liet staan. Of een kromme zinsconstructie, een zielige inleiding of een lamentabele argumentatie.
Genetisch onderzoek heeft recent uitgewezen dat ik voor 99,9% taalpurist ben. Ik kan u dus met de hand op het hart verzekeren dat ik nauwkeuriger te werk ga dan eender welke spellingchecker en strenger ben dan uw juf uit het vierde.

Tarieven

Een goede tekst is goud waard – maar ik hou het vooralsnog bij een eerlijke verloning in euro.
De tarieven voor storytelling en teksten allerhande zijn afhankelijk van het soort opdracht, het aantal woorden en de verwachte leveringstermijn. Voor redactie en correctiewerk hanteer ik een vast tarief, afhankelijk van wat u van mij verwacht en wat uw deadlines zijn. Afspraken op projectbasis zijn uiteraard mogelijk.
Goede doelen kunnen rekenen op een gereduceerd tarief.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.
Mijn algemene voorwaarden vindt u hier.